Let op: Dit is de geacrhiveerde oude website van het Gipsyfestival.
Alle informatie en functionaliteit op deze en de volgende pagina's is niet geactualiseerd.Een dikke vette proost op de 20ste editie!
Het was genieten van fijne muziek en prachtig weer tijdens de 20ste editie van het International Gipsy Festival! Dank aan alle artiesten, vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk iedereen die het festival tot een waar feestje heeft gemaakt.
Blijf via onze nieuwsbrief en Facebook op de hoogte van de plannen rondom het International Gipsy Festival.
De foto's die onze huisfotograaf Jan van Eerd heeft gemaakt zijn hier te zien.


Line-up 20ste editie
Wat een programma! Maar liefst 15 uur live muziek tijdens ons Jubileum op zaterdag 28 mei.
Download hier het tijdschema, met een uitgeprinte versie in the pocket weet je zeker dat je je favoriete artiesten niet mist!
Wereldmuzieknacht
De Concertzender besteedt twee nachten lang aandacht aan het International Gipsy Festival. Op 21 & 28 mei tussen 01.00 en 07.00 uur zijn de artiesten van het festival te beluisteren via www.concertzender.nl
De Concertzender komt ook opnames maken tijdens het festival. De opnames zijn later dit jaar te horen op de zender.


Maand Mei biedt van alles...
Vanaf 3 mei tot de dag na het festival vinden er een aantal interessante activiteiten plaats in Tilburg. Check hier alle informatie over de film specials bij Cinecitta, Gipsyavond bij No Sikiriki, de proeverij van de Zwarte Boebus en een concert aan de vooravond van het festival, geprogrammeerd door Paradox Tilburg.

Programma bekend!
Het programma geeft een mooie weergave van 20 jaar International Gipsy Festival met bekende namen, maar ook absolute toppers die nooit eerder op onze podia hebben gespeeld. Het wordt een bijzondere festivaldag waar we ontzettend naar uitkijken.
Check hier de artiesten van de 20ste editie op zaterdag 28 mei.


Hier zijn we best trots op!
Op vrijdag 25 maart verscheen een mooi artikel in Brabants Dagblad over ons en hoe we waar maken wat we Albert hebben beloofd. Lees het hier.

Reserveer zaterdag 28 mei in de agenda!
De datum is bekend: op zaterdag 28 mei vieren we de 20ste editie van het International Gipsy Festival. Een feestelijke dag waarin de vertrouwde en grenzeloze gipsy klanken centraal staan. Naast muziek is er natuurlijk ook ruimte voor meer verrassende aspecten uit de Gipsycultuur.
Dit jubileum is hét moment om terug te kijken naar de afgelopen 19 edities, Albert te herdenken, maar zeker ook nieuwe stappen te maken.


2016 wordt een mooi jaar
De voorbereidingen voor de 20ste editie van het International Gipsy Festival zijn gestart!
Een jubileum dat we eervol, feestelijk, vernieuwend en in stijl gaan vieren. We verklappen nog niets, maar reserveer vast het laatste weekend van mei in de agenda en hou deze website en onze Facebook pagina in de gaten.
2016; we hebben er ontzettend veel zin in.
 

  
 CroWeb Design / Looi Naaijkens - All rights reserved